“Obstakels blokkeren nooit je levenspad, ze vormen het juist.”

Ellen Tuenter, ‘doorziener’

In jezelf, wees jezelf, blijf je jezelf! In deze workshop gaat het alleen over jou!

Workshop ‘Sta in je kracht’

Sta in je kracht is een clichématige term die we vaak gebruiken. Wat betekent het voor jou? En wat betekent het om vanuit je kracht te leven? In je kracht staan heeft te maken met persoonlijk leiderschap. Persoonlijk leiderschap betekent dat jij vaardig bent jezelf te leiden en richting te geven.

Wat maakt deze workshop geschikt voor jou?

Ben jij iemand die in relatie of contact met anderen je grenzen laat overschrijden? Of reageer je juist veel te heftig en geprikkeld? Ben jij iemand die niet altijd krachtig toont of snel uit balans is? Die moeite heeft met beslissingen nemen? Het kan ook zijn dat jij iemand bent die zich snel laat beïnvloeden door anderen bij het maken van keuzes, of nemen van beslissingen. Dan is deze workshop geschikt voor jou.

Kleine groep, persoonlijke aandacht

In een kleine groep met veel persoonlijke aandacht ga jij ontdekken waar jouw levenskracht vandaan komt. Wat is je kern, je authentieke zijn, en wat zijn je lagen van conditionering.

Lagen van conditionering? Wanneer jij als klein meisje of jongetje bijvoorbeeld vaak hebt gehoord dat je verlegen bent, kan het zijn dat je je verlegen bent gaan gedragen in je verdere leven. Terwijl je in de kern misschien niet eens verlegen bent! En zo zijn er meer voorbeelden te noemen.

Voel jij je verbonden met wie je werkelijk bent, dan voel je ook je vitaliteit, je levenskracht stromen.

Vanuit je kracht leven wil je niet alleen in je werkomgeving, maar ook in je privésituatie. Naast een relatie met je leidinggevende of collega’s, heb je ook een relatie met je partner, je familie en je kind. Jezelf kennen is in allebei de situaties voor jou belangrijk.

Heb jij een fysieke beperking, ben je chronisch ziek of kom je langzaam terug van een burn-out? Ook dan is het prettig om jezelf te kennen en in relatie met anderen goed je grenzen aan te kunnen geven. 

In beweging

Jezelf kennen is de basis van in beweging komen, de basis van je gedrag. Ken je jezelf goed dan laat je gedrag zien wie je werkelijk bent, wat je wilt en wat goed voor je is. Jouw gedrag helpt je de juiste richting op te gaan.

De workshop ‘Sta in je kracht’ helpt je bij vragen als:

 • Wat is mijn authentieke zijn? Hoe ziet dat eruit? En hoe functioneert dat?
 • Heb ik kennis over mezelf? Heb ik verbinding met mijn authentieke zijn?
 • Geef ik mijn grenzen voldoende aan? Voel ik waar mijn grenzen liggen?
 • Wat wil ik? Ik heb duidelijk wat ik niet wil, maar wat wil ik wel?
 • Hoe communiceer ik over wat ik wil?
 • Hoe laat ik mij steviger zien in een relatie?
 • Waar zit mijn levenskracht? Waar zit mijn bron van vitaliteit?
 • Hoe breng ik het geleerde in de praktijk?
De workshop

Hoe ziet de workshop eruit?

Tijdens deze workshop ga je voelen, ontspannen ervaren en beleven. Samen met de andere deelnemers ga je oefeningen doen en krijg je interessante achtergrondinformatie. De opdrachten zijn zowel praktische, fysieke opdrachten als schrijfopdrachten. Als het weer het toelaat, gaan we naar buiten.

Tijdens de workshop kun je een persoonlijk thema inbrengen. Je hoeft dit niet van tevoren te bedenken. Jouw thema wordt vast duidelijk tijdens de dag zelf.

Praktische informatie

 • Aantal deelnemers: 6-8 personen, minimaal 4 personen
 • Locatie: praktijkruimte ‘Gezondheid Centraal’ in Harfsen
 • Prijs: € 150,- incl. btw, contant betalen mag!
 • Inclusief: een lunch, koffie/thee, wat lekkers bij de koffie, materiaal en mijn oprechte aandacht

De workshop start om 09.30 uur en duurt tot 16.00 uur. Inloop vanaf 09.00 uur. Mogelijkheid tot napraten en de dag afronden vanaf 16.00 uur tot 17.00 uur. 

 

De workshop staan in 2020 gepland op:

I.v.m. de maatregelen omtrent COVID-19 en omdat onze gezondheid en veiligheid topprioriteit is, komen de reeds geplande data voor de workshop te vervallen. Zodra het kan, volgen de nieuwe data voor 2020!

De workshop is snel vol. Wacht dus niet te lang met je aanmelden voor de datum die jouw voorkeur heeft!

Meld je aan