“Als je denkt in oplossingen, focus je nog steeds op problemen.
Denk in mogelijkheden, dan bestaan er geen problemen.”

Ellen Tuenter ‘Heilprofeet’

Wandelsessie

Kom in beweging, kom tot inzicht.

Natuurlijk kun je al wandelend coachen. Dit is wel anders dan een specifieke wandelsessie inplannen als methodiek om jouw vraagstelling of probleem te onderzoeken.

De wandelsessie is geschikt voor jou als je al langere tijd klem zit in een bepaalde situatie en je wilt weer ‘in beweging’ komen. Je wilt vooruit. Je blijft vastzitten in bepaald proces, een bepaalde denk- of handelswijze. Je wilt het graag anders doen, maar weet niet hoe.

Ook is de wandelsessie geschikt als jij een specifieke vraag hebt waar je graag antwoord op wilt.

“Ga ik wel of niet leidinggeven? Dat was mijn concrete vraag. Ellen heeft mij tijdens de wandeling laten ontdekken waar de hindernissen lagen. Waarom kon ik maar geen besluit nemen? Vanaf een trap kijkend naar het landschap kwam ik tot nieuwe inzichten. Ik wist het antwoord. Door de fysieke ervaring is de impact groot. Ik ga nog steeds terug naar deze plek bij een dilemma.”

Een aantal voorbeelden

  • Je zit vast in je relatie met je kind of partner en wilt weer in beweging komen;
  • Je wilt naar de sportschool gaan, een dieet volgen, en het lukt maar niet;
  • Je wilt je huis opruimen en het komt er maar niet van;
  • Je moet je boekhouding op orde maken en je blijft het uitstellen;
  • Je gaat een nieuwe levensfase in en vindt het moeilijk afscheid te nemen van de oude.

Wat kan een wandelsessie jou brengen?

In een wandelsessie kom jij al bewegend tot nieuwe inzichten!

Hoe ziet een wandelsessie eruit?

Hoe ziet een wandelsessie eruit?

Veel van wat wij tegenkomen tijdens onze wandelsessie gebruik ik om met jou tot het oplossen van jouw probleem te komen of het beantwoorden van jouw vraag. Dat kan met bepaalde symboliek zijn, een boomstam, een uitzicht. Eigenlijk alles wat zich aandient.

Je gaat op weg met je vraag en komt terug met het antwoord. Je weet waar je het antwoord kunt vinden, of wat er nodig is om tot een antwoord te komen.

“Ellen heeft mij geholpen bij het kunnen afsluiten van mijn levensfase als moeder en verzorger. Hierdoor kon ik bewust en vol vertrouwen de nieuwe koers van mijn leven kiezen en ingaan. Ik kijk met een nieuw perspectief naar de toekomst.”

Praktische informatie

Voor de wandelsessie is het belangrijk dat je fysiek in staat bent een aantal kilometers te lopen in een gemiddeld wandeltempo.

Locatie: De startlocatie spreken we samen af. Dit is bijvoorbeeld mijn praktijkruimte in Harfsen of een restaurant vlakbij een bos. Hier hebben wij het intakegesprek.

Voordat we aan de wandelsessie beginnen, heb jij in het intakegesprek je vraagstelling duidelijk geformuleerd. Tijdens de wandeling gaan we samen verder aan de slag. 

Duur: ongeveer 2,5 uur

Jouw investering: € 250,- incl. btw

Meld je aan voor de wandelsessie