“Wees geïnteresseerd, niet interessant.”

Ellen Tuenter,  ‘Learning junkie’

Ik ben van nature nieuwsgierig. Door te observeren kan ik de essentie begrijpen, zonder te oordelen. Ik doorgrond de schijnbare paradox en kom daardoor juist met verrassende inzichten.

Ellen Tuenter

Ik maak bewust de keuze om mij te richten op een grote diversiteit aan studies, leringen en scholing. Niet alleen vanuit de psychologie, ook vanuit oosterse en westerse filosofie, economie, exacte en natuurwetenschappen. Juist dit brede spectrum geeft mij een totaalbeeld van waaruit de mens in zijn omgeving functioneert.

Sinds 2017 is mijn business mijn ‘way of living’ geworden, met als rode draad de mens in relatie tot zinvol werk. Persoonlijke ontwikkeling is hierbij de basis om professionele ambitie vorm te geven.  

Lees meer

Mijn verhaal

Mijn leven heeft me gevormd en gemaakt tot de prachtige mens die ik nu ben. Het leven heeft me bewogen en soms diep geraakt. Nog steeds leef ik zeer intensief zowel in mijn business, mijn diverse internationale studies en in de rust van mijn privéleven. Het leven zelf is mijn persoonlijk ontwikkelingspad en juist daarom is het niet gepast om daar lichtzinnig over te schrijven en te spreken.

Mijn cliënten weten wat het betekent om in de schijnwerpers te leven en soms ongenuanceerde meningen te moeten incasseren. Ik wil je graag de veiligheid bieden om naast je publieke functie, je persoonlijke ontwikkeling voor jezelf te houden.  Daarom tref je op mijn website geen testimonials aan die te herleiden zijn naar personen en geen verwijzingen naar organisaties waarmee ik samenwerk.

Dat is wat integer samenwerken vraagt, van jou en van mij.

Wil je meer informatie over mijn manier van werken, neem dan contact met me op.

Ik kan je dan relevante referenties geven van (voormalige) cliënten of organisaties.

Mijn internationale netwerk is warm en waardevol. Daarvan maak ik je indien gepast deelgenoot.

Niets menselijks is mij vreemd. Juist dat maakt dat ik kan luisteren naar jouw verhaal. Je kan bijstaan om het essentiële te zien en er opnieuw naar te kijken.
Want samenwerken met mij gaat uiteindelijk alleen over jou!

Werk met mij